Teatri Hadi Shehu do të hap sezonin e ri teatror me shfaqjen ‘Pornography’

Me autor të huaj, Simon Stephens, dhe regjisorin nga Kosova Fatos Berisha, Teatri i Gjakovës “Hadi Shehu” do të hap sezonin e ri teatror me shfaqjen “Pornography”, shkruan KultPlus.

Me një kast të jashtëzakonshme të aktorëve, Pornography është e shkruar si përgjigjje ndaj ngjarjeve në Londër në korrik 2005, shfaqja e Simon Stephens u shfaq premierë në Hamburg, në Edinburg dhe në Londër në një prodhim të përbashkët Traverse Theatre-Birmingham Rep.

Ndërsa tani vjen në Gjakovë me regjinë e Fatos Berisha nën interpretimin e trupës së aktorëve: Myrvete Kurtishi, Muradije Muriqi Edi Kastrati, Edmond Hafizademi, Vlera Pylla, Bujar Ahmeti, Yllka Lota, Vlora Dervishi, Besfort N Berberi.

“Simon Stephens ofron një portret të mrekullueshëm kaleidoskopik të një Londre që kaloi brenda disa ditësh nga euforia e Live 8 dhe njoftimi i Lojërave Olimpike deri në shkatërrimin e bombardimeve të 7 korrikut”, thuhet në njoftimin e Teatrit.

Kjo shfaqje do të jepet më 16 janar me fillim nga ora 19:00. /KultPlus.com

No photo description available.