Nesër në Ferizaj hapet ekspozita kolektive ‘Monumentet e Trashëgimisë Kulturore në Kosovë përmes Fotografisë’

Nesër me datë 16 Korrik 2022, në Galerinë e Arteve – Ferizaj duke filluar nga ora 19:00 bëhet hapja e ekspozitës kolektive “Monumentet e Trashëgimisë Kulturore në Kosovë përmes Fotografisë”, me kurator Shkelzen Rexha, fotograf i njohur Shqiptar.

Kjo ekspozitë organizohet nga Festivali i Fotografisë “Lens Fest”, ndërsa përkrahet nga MKRS dhe DKRS- Ferizaj./ KultPlus.com