Ekspozitë për shpendët shtegtare në Kosovë e Shqipëri

KEERC, Wildlife – Albanian Photographers, Termokiss dhe Eko Viciana kanë hapur ekspoziten e parë në Kosovë të botës së egër, gjegjësisht shpendëve migruese të vendit tonë.

Në këtë ekspozitë, e cila do të jetë e hapur për një jave ditë, do të ju mundësoj të njiheni me llojet, fotografët dhe mënyrën se si ata i fotografojnë shpendët shtegtuese, ekologjinë e këtyre shpendëve, mënyren e vendosjes së GPS-ve dhe rrugëtimin e tyre, krijoni ndërgjegjësimin ndaj efekteve tona ndaj ambientit dhe këtyre llojeve në përgjithësi.

Ekspozita do të jetë e hapur deri më 18 tetor./21Media/KultPlus.com