‘Një kujtim, mbi mua le një puthje’ (VIDEO)

Elida Kryeziun e kujtojmë për një këngë të mrekullueshme të cilën na e dhuroi vite e vite më parë.

Shumë prej nesh e kujtojnë edhe videoklipin e këngës “Një kujtim” nga Elida, e cila edhe sot është një muzikante profesioniste.

Kënga ‘Një kujtim’ vjen sonte pikërisht si një kujtim i një kohe të bukur muzikore për shqiptarët, një melodi e veçantë për një dashuri të humbur për të cilën nuk humb shpresa.

‘Një kujtim’ ka rreth 12 vite jetë dhe mbetet një prej këngëve më të dashura të kësaj kohe në muzikën shqipe. Po e sjellim sonte këtë këngë dhe një videoklip të këngës, duke kujtuar Elidën dhe zërin e saj unik të mishëruar në këta minuta. / KultPlus.com

Naté e voné unê gjumé nuk kam
në syté e mi në syté e mi
hije më vjen edhe me ngjan
në ty më ngjan në ty
ti nuk vjen
dité pas ditesh t’më largohesh
ti nuk vjen uné e di
jo ti nuk vjen
një trëndafil që mbané në doré
ështê tharë nuk ka aromê
sërish kërkon prit për të qel
ësht von për te ësht von
ti nuk vjen
dit pas ditesh tmë largohesh
ti nuk vjen un e di

Refreni:
Një kujtim mbi mua le një puthje
nat për nat papritur ti u shduke
është von për të haruar
sa shum më ke munguar

Një kujtim mbi mua le një puthje
nat për nat papritur ti u shduke
është von për të haruar
sa shum më ke munguar sa shum

Jo ti nuk vjen e di
Jo ti nuk vjen e di