‘Do largohemi nga Shqipëria’, dy këngëtarët e zhgënjyer marrin vendimin e rëndësishëm

Endri dhe Stefi Prifti do të largohen nga Shqipëria. Dy këngëtarët janë shprehur të zhgënjyer nga vendlindja dhe po mendojnë të zhvendosen në SHBA ose Australi.

Ata janë dy vëllezërit korçarë që të gjithë i duan shumë për shkak të muzikës së tyre të bukur që bëjnë. Endri dhe Stefi Prifti janë shprehur shpeshherë të zhgënjyer nga Shqipëria dhe e kanë menduar seriozisht largimin nga vendlindja.
Në intervistën e fundit të bërë nga “Edicioni veror” në ABC News, Endri tha se po mendojnë të largohen drejt SHBA-së pse Australisë.

“Unë nuk gënjej asnjëherë. Por, vitet e fundit e kam menduar dhe mbase shumë seriozisht. Pse? Luftova dhe punova shumë në këtë vend, u vlerësova dhe u pagova shumë te ky vend, u bëra protagonist shumë herë i shumë debateve, që vetëm ne i kemi kundërshtuar fort kundër shumë klaneve të fuqishme, apo vetë shtetit. Për mua ,është vetëm e mira e këtij populli, që nuk di se kush ta gënjejë më parë, se kush ta vjedhë më parë, se kush ta shtypë me parë e vetë eksperimenti nuk di se ku do dalë në këtë vend”, tha Endri.

“Çdo ditë, çdo ditë, gënjeshtarët në televizione e marrosën fare këtë popull. Më duket sikur i kanë injeksuar gjilpërë në tru, prandaj dhe unë kam menduar për t’u larguar në një vend me të vërtetë e të sinqertë, por duke mos harruar, shkruar dhe kënduar për vendin tim. Dhe nëse largohem në një të ardhme jo shumë të largët, mos të trembet asnjë nga fansat tanë, sepse ju premtoj që do të vijmë dy herë në vit, do t’i biem rreth e përqark gjithë vendit tonë, duke qenë pranë gjithë jetën me ju.”, ka përfunduar Endri”, vijoi më tej këngëtari./KultPlus.com