Sot, 115 më parë lindi Ernest Koliqit

Më 20 maj 1903, në Shkodër lindi Ernest Koliqi, mësuesi, poeti, romancieri, eseisti, përkthyesi, gazetari, dramaturgu, ministri i arsimit në qeverinë Vërlaci, botuesi dhe pedagogu i mirënjohur shqiptar. / KultPlus.com

https://web.facebook.com/photo.php?fbid=10156157583825631&set=gm.1707502115992221&type=3&theater&ifg=1