Ta kujtojmë Mbretëreshën e Muzikës Rome, në 1 vjetorin e ndarjes nga jeta (VIDEO)

Më 11 dhjetor të vitit 2016-të, pati ndërruar jetë këngëtarja e njohur Esma Redzepova, shkruan KultPlus.

Sot janë bërë 1 vit nga vdekja e Redzepovës, e cila la pas vetës hite të mëdha të muzikës rome.

Esma Redzepova Teodosijevska ka qenë e njohur si “Mbretëresha e Muzikës Rome” për çka edhe ka qenë e njohur edhe nëpër botë.

Këngëtarja e famshme nga Ballkani në jetën e saj ka rritur 47 fëmijë dhe ka marrë pjesë në disa aksione humanitare.

Ajo pati vdekur në Shkup në moshën 73 vjeçe pas një sëmundje të shkurtër./ KultPlus.com