Fatime Mehmetaj do të prezantojë projektin “Delinquent teens at library” në Antalia të Turqisë

Shefja e Bibliotekës “Hivzi Sylejmani”, Fatime Mehmetaj do të prezantojë projektin “Delinquent teens at library” në Konferencën Ndërkombëtare “Libraies for everyone-Life program, “Life after life” që do të mbahet në Antalia të Turqisë nga 1 tetori deri më 5 tetor të këtij viti, shkruan KultPlus.

Projekti “ Delinquent teens at library”, është shpërblyer si një ndër projektet më të mira në Konferencën e mbajtur në Sofia në vitin 2016, në mesin e 35 projekteve nga 11 vende të Ballkanit dhe është financuar nga Bill&Melinda Gates.

Projekti është realizuar në vitin 2017 në bibliotekën “Hivzi Sulejmani”./ KultPlus.com