Përqafimet krijojnë fëmijë të lumtur

Një përqafim në ditë e mban mjekun larg nga fëmijët!

Nuk ka dyshim se përqafimi na bën të ndihemi mirë, megjithatë, përveç kësaj, ky proces sjell shumë përfitime të tjera, veçanërisht kur bëhet fjalë për zhvillimin e fëmijëve, thuhet në studimin që e transmeton G.SH.

Bright Side tregon disa përfitime të padukshme që mund t’ju sjellin ju dhe fëmijës tuaj përqafimet:

Përqafimet krijojnë fëmijë të lumtur

Përqafimet i mësojnë fëmijët të zhvillojnë empatinë

Përqafimet ndihmojnë në ndalimin e një shqetësimi

Përqafimet krijojnë fëmijë më të zgjuar

Përqafimet krijojnë një lidhje të fortë midis një fëmije dhe një prindi. / KultPlus.com