“Festa e Miqësisë” tani edhe në Kosovë

Në vitin e katërt të saj, “Festa e Miqësisë” pozicionohet në të gjitha qytetet e Shqipërisë duke ofruar muzikë Live dhe argëtim për të gjithë miqtë e vërtetë, ndërsa këtë vit ka lëvizur edhe nëpër shtatë qytete të Kosovës, shkruan KultPlus.

Kjo festë është vendi ideal për të kaluar netë të paharrueshme nën tingujt muzikorë të artistëve me të mirënjohur shqiptarë si, Aleksandër Gjoka, Redon Makashi, Elton Deda, Eugent Bushpepa, Bujar Qamili, Anxhela Peristeri, Eneda Tarifa, Endri&Stefi, Devis Xherahu etj.

Këtë vit, për herë të parë “Festën e Miqësisë” organizohet edhe në shtatë qytetet kryesore të Kosovës, ndërsa këtë rrugëtim e filloi nga Gjakova më datë 5 Korrik dhe për të vazhduar çdo javë në sheshet kryesore të qyteteve si, Peja, Mitrovicë, Ferizaj, dhe Gjilan. Në këtë festë kanë performuar këngëtarët më të mirënjohur të Kosovës si, Mentor Haziri, Flaka Krelani, Offchestra, Valon Shehu, BB Poqi, Grupi NA, dhe shumë të tjerë.

Këtë javë karavani i ”Festës së Miqësisë” ndalon në qytetin e bukur dhe historik të Prizrenit në datat 16 – 19 Gusht për ta transformuar parkun e bukur të Marashit në një ambient festiv me performancat më të mira LIVE me artistë si Valon Shehu, Nita Latifi, Besnik Nurkollari, Mentor Haziri dhe për të kulmuar të dielën me legjendat e muzikës shqiptare; Aleksandër Gjoka, Redon Makashi dhe Elton Deda të njohur po ashtu edhe si 3 musketjerët e muzikës cilësore.

Qyteti e Prizrenit do të ndizet me muzikën më të mirë për miqtë e vërtetë./ KultPlus.com