Aurita Agushi nominohet si aktorja më e mirë në Manhattan Short Festival

Aktorja Aurita Agushi, është nominuar si aktorja më e mirë në festivalin “Manhattan Short Festival”, shkruan KultPlus.

Aktorja Aurita Agushi në këtë garë është nominuar për rolin e saj në filmin e shkurtër “Ajo”, të regjisores More Raça. Pikërisht ky film ka fituar të drejtën për aplikim në OSCAR, pasi që është zgjedhur në mesin e nëntë filmave finalist të këtij festivali.
Filmat finalist të cilët zgjedhën nga ky festival shfaqen për një javë në kinema në Los Angeles dhe fitojnë të drejtën e konkurrimit në Oscar.

Filmi “Ajo” me skenar dhe regji nga More Raça dhe producent Sunaj Raça flet për dhunën në familje, guximin e një vajze të vogël për të shpëtuar vetën dhe nënën e saj.

Në film luajnë: Aurita Agushi, Sunaj Raça, Diella Valla, Florist Bajgora, etj.Filmi është prodhim i shtëpisë filmike Arena i subvencionuar nga Qendra Kinematografike e Kosovës. Manhattan Short Film Festival do të mbahet nga 27 Shtator deri më 7 tetor 2018. Filmat do të shfaqen në 350 qytete të botës, në gjashtë kontinente./ KultPlus.com

AJO – trailer from More Raça on Vimeo.