Rave këtë të diel fton artistin nga Shkupi, Flooder me një performancë unike!


Flooder vjen nga Shkupi me një performancë live këtë të diel në Rave Live Session.

Flooder është frymëzuar nga tingujt e muzikës elektronike që në moshë të re.

Flooder, artist shumë i njohur në Shkup, njihet për shumëllojshmëri e zhanreve të ndryshme të muzikës si dhe për performancat live me vinyl.

Si dj ai kishte mundësinë të ndante skenën me emra të tillë si: Carl Cox, Richie Hawtin, Nina Kravitz, Solomun, Miss Kittin, Moodymann, Ben Klock, Umek, Deetron, Valentino Kanzyani,Matthew Johnson, AME, HEIDI, Stanny Fransen, Martin Buttrich, Robert Dietz, Dan Curtin, Steve Rachmad, Christian Smith, John Selway, etj. / KultPlus.com