“Moj gocë pejane, moj gocë magjike, shumë të deshta prore më ike” (VIDEO)

“Gocë Pejane”, është një nga këngët e Bedri Islamit, e cila ka mbetur si embleme e realizimeve të tij.

Kjo këngë ndër vite është përpunuar dhe është kënduar edhe nga këngëtar të tjerë. KultPlus këtu ju sjell tekstin dhe videon e kësaj kënge:

“Gocë e bukur, gocë Pejane
Ma e bukura e kësaj ane
Aromë pranvere erë blini
Engjellush nga Dukagjini
Je e këndshme je mahnitëse
Me shikime aq flladiste
Ti më more më rrëmbeve
Zemrën time ti e theve

[Refreni]
Moj gocë Pejane, moj gocë magjike
Shumë të deshta prore më ike
Sa shumë halle shqetësime t’reja
Perëndeshë gocë nga Peja
Moj gocë Pejane, moj gocë magjike
Shumë të deshta prore më ike
Sa shumë halle shqetësime t’reja
Perëndeshë gocë nga Peja

[Verse 2]
Moj gocë Pejane por si bjeshka
Aq krenare sikur bjeshka
Ty gjithë jetën të adhurova
Që të dua kur s’pushova
Oh jo kur nuk pushova

[Refreni]
Moj gocë Pejane, moj gocë magjike
Shumë të deshta prore më ike
Sa shumë halle shqetësime t’reja
Perëndeshë gocë nga Peja
Moj gocë Pejane, moj gocë magjike
Shumë të deshta prore më ike
Sa shumë halle shqetësime t’reja
Perëndeshë gocë nga Peja
Moj gocë Pejane, moj gocë magjike
Shumë të deshta prore më ike
Sa shumë halle shqetësime t’reja
Perëndeshë gocë nga Peja
Moj gocë Pejane, moj gocë magjike
Shumë të deshta prore më ike
Sa shumë halle shqetësime t’reja
Perëndeshë gocë nga Peja”./ KultPlus.com

“Moj gocë pejane, moj gocë magjike, shumë të deshta prore më ike” (VIDEO)

“Gocë Pejane”, është një nga këngët e Bedri Islamit, e cila ka mbetur si embleme e realizimeve të tij.

Kjo këngë ndër vite është përpunuar dhe është kënduar edhe nga këngëtar të tjerë. KultPlus këtu ju sjell tekstin dhe videon e kësaj kënge:

“Gocë e bukur, gocë Pejane
Ma e bukura e kësaj ane
Aromë pranvere erë blini
Engjellush nga Dukagjini
Je e këndshme je mahnitëse
Me shikime aq flladiste
Ti më more më rrëmbeve
Zemrën time ti e theve

[Refreni]
Moj gocë Pejane, moj gocë magjike
Shumë të deshta prore më ike
Sa shumë halle shqetësime t’reja
Perëndeshë gocë nga Peja
Moj gocë Pejane, moj gocë magjike
Shumë të deshta prore më ike
Sa shumë halle shqetësime t’reja
Perëndeshë gocë nga Peja

[Verse 2]
Moj gocë Pejane por si bjeshka
Aq krenare sikur bjeshka
Ty gjithë jetën të adhurova
Që të dua kur s’pushova
Oh jo kur nuk pushova

[Refreni]
Moj gocë Pejane, moj gocë magjike
Shumë të deshta prore më ike
Sa shumë halle shqetësime t’reja
Perëndeshë gocë nga Peja
Moj gocë Pejane, moj gocë magjike
Shumë të deshta prore më ike
Sa shumë halle shqetësime t’reja
Perëndeshë gocë nga Peja
Moj gocë Pejane, moj gocë magjike
Shumë të deshta prore më ike
Sa shumë halle shqetësime t’reja
Perëndeshë gocë nga Peja
Moj gocë Pejane, moj gocë magjike
Shumë të deshta prore më ike
Sa shumë halle shqetësime t’reja
Perëndeshë gocë nga Peja”.