Google Earth publikon imazhet: Sa ka ndryshuar planeti ynë nga viti 1984 deri më 2020

Google Earth ka postuar në YouTube një seri videosh që tregojnë se sa kanë ndryshuar oqeanet, pyjet, akullnajat, plazhet dhe qytetet e botës nga 1984 në 2020.

Për të rritur ndërgjegjësimin në lidhje me ndryshimin e klimës, Google ka lëshuar së fundmi një aplikacion në shërbimin e tij Google Earth që tregon se sa kemi ndryshuar pamjen e Tokës në vetëm disa dekada.

Mjeti ‘Timelapse’ punon si një animacion i imazheve satelitore të planetit tonë në periudhën nga 1984 deri në 2020.

Kështu që mund të shihni një animacion që tregon sesi ka ndryshuar qyteti ose shteti juaj gjatë viteve. Sidoqoftë, Google Maps nuk mbulon pothuajse çdo pjesë të botës. / KultPlus.com

https://www.televizioni.tv/embed/sqE1S7JVeQBESrQ