‘HangoverFest’, Gjakova sjellë festivalin më të madh në ambient të hapur

Nga data 23 korrik deri më 4 gusht, do të mbahet festivali më i madh dhe më i gjatë në ambient të hapur, ‘Hangover Fest 2018’.

Festivali që synon të bëhet tradicional vjen kësaj radhe në formë spektakolare.

Me dhjetëra artistë vendorë e ndërkombëtarë, Hangover Club ka konfirmuar se Gjakova do të presë vizitorë nga rajoni dhe gjithë Kosova për 13 ditë.

Në njoftimin e Hangover Club në faqen zyrtare thuhet se ky është festivali më i madh në vend në ambient të hapur, të cilin po e sjell për herë të parë Gjakova.

Sipas burimeve mbrëmjen përmbyllëse të festivalit performon një DJ me renome ndërkombëtare, teksa edhe në netët tjera do të peformojnë emrat më të mëdhenj të skenës vendore.

“Open Air meets Freedom” është slogani i festivalit, ndërsa në ditët në vijim do të zbulohen edhe emrat të cilët do të performojnë në këtë festival /KultPlus.com