Historia frymëzuese e burrit që u diplomua në moshën 97-vjeçare

Nuk është kurrë vonë për të marrë një diplomë! E nëse nuk besoni, atëherë lexoni historinë e këtij 97-vjeçari, i cili nuk u dorëzua për të fituar sa më shumë dije.

E pikërisht shembulli më i mirë është studenti më i vjetër i universiteteve italiane, i cili është diplomuar në moshën 97-vjeçare në Histori dhe Filozofi, transmeton Shqip shkrimin.

I lindur në 10 shtator të vitit 1923, Giuseppe Paterno ose siç të gjithë e thërrasin “mjeku Paterno” është baba i dy fëmijëve dhe gjysh i katër nipërve.

Ka lindur në një familje të thjeshtë dhe gjithmonë ka punuar, por asnjëherë nuk ka lënë pas librat. Ai është regjistruar në Universitetin e Palermos në moshën 94-vjeçare, në vitin 2017. Sipas mediave italiane, Giuseppe ka kaluar pa asnjë problem në të gjitha lëndët me një mesatare 29.80.

Një fenomen. Deri mbrëmjen e djeshme ai lexoi tezën e përfunduar para provimit të fundit të marrë në internet dy javë më parë: “Një lidhje kompjuterike për shkak të fajit të Covid. Por tani diskutimi dhe votimi i fundit zhvillohet në klasë, live”.

“Do të doja të merrja një 110 dhe lavdërime”, ka thënë ai teksa dridhej në banesën e tij përpara konsullatës amerikane. / KultPlus.com