Hapet audicion për filmin e metrazhit të gjatë artistik “Hotline”

 “N’art  + woof films” është një nga studio më të mëdha multidisiplinare në Kosovë, veprimtaria e së cilës e përfshinë industrinë e filmit, marketingut si dhe dizajnit grafik.

Qëllimi i kësaj studioje është t’i rrënojë kufijtë e komunikimit vizual, por njëkohësisht të injektojë vlera narrative dhe artistike në këto fusha.

Ideja bazë është që të krijohet mundësia për të fuqizuar imagjinatën dhe për ta ruajtur energjinë krijuese si edhe potencialin.

E gjithashtu të krijohet dëshira për inovacion dhe përvoja të reja.

Prodhimet e studios kanë dalë edhe jashtë hapësirave shqiptare, e janë përzgjedhur për pjesëmarrje në festivale të njohura ndërkombëtarisht.

Kjo studio së fundmi ka hapur një audicion për filmin e metrazhit të gjatë artistik “Hotline” me skenar dhe regji të Dren Zherkës.

Për të konkuruar në këtë audicion, detajet mëposhtë.

Për filmin e metrazhit të gjatë artistik “Hotline” me skenar dhe regji nga Dren Zherka.
Për role të ndryshme, duke filluar nga kryesore, dytësore e role të treta.
Ftojmë dhe inkurajojmë të aplikojnë edhe personat që nuk janë aktorë apo nuk janë duke studiuar aktrimin.
• Aktore / Femra (Mosha 20-60)
• Aktorë / Meshkuj (Mosha 20-60)

Të interesuarit të dërgojnë në email adrësen e produksionit: [email protected] së paku 3 foto të kandidatit/es me këto informata:
• Emri dhe mbiemri i plotë i kandidatit/es
• Data e lindjes dhe vendbanimi aktual
• Informatat e kontaktit (emaili dhe telefoni)

Aktorëve profesional ju rekomandohet të dergojnë “showreel” apo skena te shkëputura nga filmat e xhiruar paraprakisht.
Rekomandohet por nuk është obligative edhe një video e shkurtë e kandidatit/es (jo më e gjatë se 3 min. ku tregon diçka rreth vetës ose tregon ndonjë eksperincë të veçantë që ka përjetuar).

Në subjekt të emailit të specifikohet emri dhe mbiemri, gjinia dhe mosha.
Pas shqyrtimit të materialit të dërguar, produksioni do t’i kontaktojë kandidatët potencial për audicion. /KultPlus.com