Voto për mu, veç për mu, se shumë të du (VIDEO)

Jemi në kohë të zgjedhjeve dhe tubimet e shumta elektorale janë në të gjitha anët e Kosovës, shkruan KultPlus.

Duke përkuar me kohën e zgjedhjeve, KultPlus sjell për lexuesit këngën e Faraonit G “Kokrra”.

Voto për mu
Vec për mu
Sa shumë të du
x2

Hajde te kutia jem
Qite kokrrën n”emrin tem

Se unë jom ma i forti n”ven
goja jem kurrë nuk flen

Hajde ti nafaka jem
Lumi unë për venin tem

Se une jom ma i miri n”ven
Vota jote mu ma then

O Sa mir mu m”pom vjen
Kur po voton ti emrin tem

O sa mir mu m”pom vjen
kur po votoni emrin tem

Nafakë,nafakë,nafakë
Nafaka jem
Nafakë,nafakë,nafakë
me venin tem
x2

Voto për mu
Sa shum të du
x2

voto për mu
Sa shumë të du
Sa shumë ju du
Voto për mu

Hajde te kutia jem
qite kokrren n”emrin tem

Une jom ma i miri nven
Vota jote mu ma then
Then,then, then, then
then,then,tttthhhheen

Une jom ma i miri n’ven

O sa mirë mu pom vjen
Kur po votoni emrin tem
x2

Nafak,nafak,nafak
Nafaka jem
Nafakë,nafakë,nafakë
Me venin tem
x2./KultPlus.com