Ngjyra dhe jetë në ekspozitën e veçantë në instalacionin “Reja”

Një ekspozitë e veçantë plot ngjyra dhe me 40 krijime mjaft të veçanta nga dhjetë fëmijë të moshave nga 5-9 vjeç është çelur sot në kryeqytet.

Në instalacioni “Reja” ku dhe është hapur kjo ekspozitë qytetarët do shohin nga afër një punë mjaft interesante të këtyre fëmijëve, të cilët kanë punuar rreth tre muaj për të shfaqur talentin e tyre në pikturë dhe vizatim.

Anisa Sala, kuratorja e kësaj ekspozite tha për ATSH-në se, “besojmë se këto 40 punë të kryera nga këta fëmijë do të tërheqin vëmendjen e qytetarëve pasi janë bërë me shumë dashuri nga fëmijët dhe ata kanë shprehur gjithë emocionin e tyre nëpërmjet ngjyrave”.

Kjo ekspozitë u çel me rastin e festave të fundvitit dhe për shkak të pandemisë do të qëndroje hapur vetëm sot nga ora 11:00 deri në orën 19:00 pasdite. /atsh/ KultPlus.com