Ndiqeni Israel Calling, koncertin artistik me këngët e Eurovizionit 2018

Pas pak minutash do të fillojë Israel Calling – një organizim që i paraprinë Eurovizionit të madh muzikor.

Mbrëmja sonte mbahet në Izrael dhe disa prej këngëve të Eurovizionit do të paraqiten para publikut.
Koncerti mbahet në Tel Aviv dhe fillon pas pak minutash.

Këngëtarët nga Azerbajxhani, Armenia, Australia, Belgjika, Letonia, Izraeli, Serbia, Sllovenia dhe shtete tjera do të ngjiten në skenë.

Vlen të ceket se në këtë koncert mungojnë këngëtarët shqiptarë këtë vit në Eurovizion, për tri shtete. As Eleni Foureira për Qipron, as Eugent Bushpepa për Shqipërinë dhe as Ermal Meta për Italinë nuk do të kenë mundësi të këndojnë sonte në këtë mundësi të mirë për të promovuar projektet e tyre muzikore. / KultPlus.com