Artistja shqiptare hap studio-galeri në Itali

Artistja shqiptare, Alketa Bercaj, hap studio-galerinë “AlketaArt” në Roverbella të Italisë, në të cilën do të ekspozohen veprat e saj.

Një hapësirë e re kushtuar artit nga janari 2020 do të jetë e hapur në Roverbella të Italisë. Në këtë galeri do të mund të zbuloni një realitet të ri artistik me prezantimin e studios / galeri dhe piktura dedikuar djemve dhe të rriturve.

Po ashtu, duhet theksuar se kjo galeri ka një shumëllojshmëri të gjërave, që e bëjnë atë të duket mahnitëse dhe se vizitimi i saj bëhet nëpërmjet Solferino dhe San Martino 31/33 Roverbella – Mantova.

Galeri kjo, e cila ka plot dritë dhe letër të mbuluar me doodles dhe skica, duke tërhequr instinktivisht nga hapësirat e sigurta, ku diçka e pabesueshme mund të materializohet nga asgjë.

Andaj, studimi i një artisti është vendi ku ndodh magjia dhe kur gjithçka rreshtohet e mira me imazhet themelore ku kapin në mënyrë të përkryer stilin e jetesës. /Albinfo.ch / KultPlus.com

Fotografia e Alketa Bercaj Art
Fotografia e Alketa Bercaj Art
Fotografia e Alketa Bercaj Art
Fotografia e Alketa Bercaj Art