Gruaja 68 vjeçare mahnitë jurinë me performancën e saj (VIDEO)

Jenny Darren është një grua 68 vjeçare e lindur në Birmingham ndërsa tani jeton në Cotswolds.

Muzika e ka shoqëruar pothuajse gjithë jetën e saj ndërsa pëlqen muzikën rock dhe blues, ajo ka qenë një fanse e madhe e grupit AC/DC, përcjellë KultPlus.

This image is strictly embargoed until 21.25 Saturday 21st April 2018
From Syco / Thames
Britain’s Got Talent: SR12: Ep2 on ITV
Pictured: Jenny Darren.
This photograph is (C) Syco / Thames and can only be reproduced for editorial purposes directly in connection with the programme or event mentioned above, or ITV plc. Once made available by ITV plc Picture Desk, this photograph can be reproduced once only up until the transmission [TX] date and no reproduction fee will be charged. Any subsequent usage may incur a fee. This photograph must not be manipulated [excluding basic cropping] in a manner which alters the visual appearance of the person photographed deemed detrimental or inappropriate by ITV plc Picture Desk. This photograph must not be syndicated to any other company, publication or website, or permanently archived, without the express written permission of ITV Plc Picture Desk. Full Terms and conditions are available on the website www.itvpictures.co.uk
For further information please contact:
james.hilder@itv.com / 0207 157 3052

Ajo ka kënduar këngën “Highway to Hell” në Britain’s Got Talent, ndërsa të gjithë në sallë kanë kënduar e kanë tundur kokën bashkë me të.

KultPlus ju përcjellë këtë video që përmbledhë performancën e saj atje.