Jon Bon Jovi hap restaurant, “Të gjithë janë të mirëseardhur në tryezën tonë”

Jon Bon Jovi është një njeri i cili merret me shumë aktivitete: Ai është një nga reklamuesit më me ndikim në industrinë e muzikës, dhe ai ka qenë një aktor në shfaqjet e famshme televizive si Ally McBeal.

Ai gjithashtu është zgjedhur disa herë si një nga artistët më tërheqës dhe është gjithashtu një aktiv politik i vendosur gjithashtu, transmeton KultPlus.

Sidoqoftë, ai përmendet më pak për punën e tij në bamirësi, edhe pse qëndron i shquar në këtë çështje në mesin e shumë të famshëm. Ai zotëron dy restorante ku njerëzit  të cilët janë të pastrehë dhe nuk mund ti përballojnë shpenzimet e ushqimeve mund të shijojnë ushqimin pa paguar.

Soul Kitchen është emri i organizatës jofitimprurëse e menaxhuar nga Fondacioni JBJ, një institucion që drejtohet nga artisti dhe mban inicialet e tij. Sipas faqes së internetit të restorantit, 51% e ushqimit që ata kanë shërbyer deri më sot janë paguar nga donacionet. 49% e mbetur ishin të mbuluara nga puna vullnetare e njerëzve pa burime financiare.

Kjo është arsyeja pse motoja e restorantit është: “Të gjithë janë të mirëseardhur në tryezën tonë”.

Përveç këtyre dy restoranteve, Fondacioni JBJ ka ndërtuar shtëpi në qytetin e Filadelfias për të pastrehët, përfshirë të rinjtë dhe veteranët e luftës.

Ky fondacion financoi gjithashtu ndërtimin e një qendre e cila ndihmon nënat adoleshente dhe foshnjat e tyre dhe financoi një strehë për të siguruar shtretër dhe kujdes mjekësor për të pastrehët./gazetametro.net/KultPlus.com