Jonah Hill: Instagrami është si cigaret e kohës sonë, është vrasësi më i madh

Aktori 37-vjeçar, Jonah Hill, e ka përshkruar rrjetin social Instagram, si “vrasësin më të madh” të brezit aktual dhe ka thënë se platforma krijon varësi po aq të dëmshme sa cigaret.

“Instagrami është si cigaret e kohës sonë. Është vrasësi më i madh. Është vdekja. Dhe unë marr pjesë plotësisht në të, ashtu siç pi cigare. Por përsëri, ka një spektër për atë që është apo jo e shëndetshme. Unë duhet të kem një ndërveprim të kufizuar me të.”

Ylli i “War Dogs” nuk dëshiron të kritikojë askënd që përdor Instagram, pasi edhe ai “është po aq hipokrit sa të tjerët”.

Për intervistën në GQ Style, ai shtoi: Unë nuk po kundërshtoj askënd. Do të postoj selfie dhe s’më intereson. Ideja është se duhet të jetë një punë në progres për të arritur drejt lumturistë.

“Unë nuk mendoj se e kam hequr ndonjëherë këmishën në një pishinë derisa isha në mesin e të 30-ave, edhe para familjes dhe miqve. Ndoshta do të kishte ndodhur më herët nëse pasiguritë e fëmijërisë sime nuk do të përkeqësoheshin nga vitet që njerëzit kanë bërë shaka me trupin tim. Sot, jam 37 vjeç dhe më në fund e dua dhe e pranoj veten. Ky nuk është një postim për mua dhe as që ju të keni mëshirë. Është një postim për atë fëmijën që nuk e heq këmishën nga pishina. Argëtohu! Ti je i mrekullueshëm!”, theksoi tutje ai. / KultPlus.com