Julinda Dhame, një nga 21 gratë e titullit “Zonjat që bëjnë Shqiptarinë”

KultPlus deri më 12 dhjetor kur edhe është Mbrëmja Gala e çmimeve “Zonjat që bëjnë Shqiptarinë, do të prezantojë çdo ditë nga një grua që do të merr këtë titull në Tiranë.

Julinda Dhame është një ndër 21 zonjat që do të merr titullin Zonja që bën Shqiptarinë nga Albanian Excellence, shkruan KultPlus.

KultPlus, deri më  12 dhjetor do të prezantojë çdo ditë nga një portret zonje, që do të marrin këto çmime në Gala Mbrëmjen në Tiranë, në Hotel Mak Albanian Hotel.

Julinda Dhame, drejtore e Promovimit të Bashkisë së Tiranës . Prej pese vitesh drejton me sukses, një drejtori që shkon deri tek sinergjia me bashkëqytetarët!

Sepse  Julinda Dhame , është një energji e pashtershme që punon  24 në 24 orë për  qytetin për të qenë gjithmonë plot aktivitete të të gjitha dimensioneve duke i dhënë ritën tjetër kryeqendrës së Shqipërisë ashtu  dhe  të gjitha grupmoshave! /KultPlus.com