Ka po shkon moj zanë (VIDEO)

KultPlus ju sjell intepretimin e këngës “Ka po shkon moj zanë” nga Shaqir Cërvadiku dhe Violeta Kukaj. Përpos videos, KultPlus ju sjell edhe tekstin e kësaj kënge.

Ai kah po shkon moj Zanë
Nakun mos m’je dhanë
Jam e re bre djalo
As ndermend s’e kam

He hej as ndermend s’e kam

Ai s’je e re moj Zanë
Ke mbush njizet vjet
Po thot nana djalo
Prit edhe naj vjet

He hej prit edhe naj vjet

Ai kah po shkon moj Zanë
Me qerpik te zi
Jam e re bre djalo
Matem me flori

He hej matem me flori./KultPlus.com