Balerini Kadiu apel qytetarëve shqiptarë kundër përhapjes së koronavirusit

Balerini i famshëm shqiptar, Kledi Kadiu, i cili punon dhe jeton në Itali i është bashkuar fushatës sensibilizuese kundër përhapjes së koronavirusit.

Ministria e Shtetit për Diasporën ka shpërndarë videon e ndërgjegjësimit nga balerini i mirënjohur shqiptar Kledi Kadiu për bashkëkombasit e tij në Shqipëri.

Kadiu është shprehur se “gjithçka do të shkoj mirë edhe në Shqipëri”.

“Unë rri në shtëpi. Rigorozitet dhe optimizëm si në Itali dhe në Shqipëri”, thekson Kadiu.

“Vetëm kështu do ta mundim, të gjithë bashkë”, shprehet balerini shqiptar.

“Atdhetarë këtej dhe andej Adriatikut, për shkak të përhapjes së koronavirusit po përjetojmë çaste të vështira, të papara në kohë paqeje. Gjithkush prej nesh duhet të bëjë atë që na kërkohet. Duke ndryshuar pak stilin e jetës. Unë rri në shtëpi. Ju ftoj ta bëni dhe ju duke ruajtur veten dhe të dashurit tonë që nga kjo situatë të dalim sa më shpejtë. Ju përshëndes nga Italia Kledi”, thotë balerini i famshëm, Kledi Kadiu. /KultPlus.com