Këngëtarët ndërkombëtarë kur patën publikuar këngë për Kosovën, në vitin 1999 (VIDEO)

Atëherë kur Kosova ishte në në gjendje mjaftë të vështirë, si pasojë e luftës nga serbët të cilët kanë vrarë dhe masakruar shqiptarë të pafajshëm, një bendi të huaj i ishte kujtuar që të bënte një këngë me dedikim për fëmijët e Kosovës, duke u solidarizuar kështu me dhimbjen e Kosovës, shkruan KultPlus.

Ishte bendi “Kelly Family”, të cilët patën lansuar këngën “Children of Kosovo”, e cila,pos si këngë, ka edhe videoklipin me pamjet e ditëve të vështira të Kosovës./KultPlus.com