Këshilli i Prindërve të Kosovës i drejtohet SBASHK-ut: A jeni krenarë me grevën?

Sot është bërë e ditur se greva në arsim nuk do të vazhdojë dhe mësimi do të fillojë tash e tutje, shkruan KultPlus.

Për këtë kareaguar edhe Këshilli i Prindërve të Kosovës, duke thënë se ata kishin kërkuar dy kërkesa në takimin e zhvilluar me SBASHK-un, të cilat ishin refuzuar më pas.

Në fund, ata gjithashtu pyetën Sindikatën e Arsimit në qoftë se janë krenarë me grevën.

Lexoni më poshtë edhe reagimin e plotë. /KultPlus.com