Eilish, Carey dhe Keys me performanca nga shtëpia për bamirësi

Billie Eilish, Mariah Carey dhe Alicia Keys do të performojnë në një koncert që ka për qëllim mbledhjen e fondeve për ata që po përballen me vështirësi përderisa koronavirusi vazhdon të përhapet.

Yjet nga distanca do të këndojnë live nga dhomat e tyre në një koncert bamirësie njëorësh që do të prezantohet nga Sir Elton John të dielën.

Një ditë më pas, Eilish do të shfaqet së bashku me BTS, Dua Lipa dhe artistë të tjerët në një tjetër shfaqje televizive për mbledhjen e fondeve.

Ata do të performojnë në një edicion special të “Late Late Show” tëJames Corden.

Duke transmetuar nga garazhi i tij, nikoqiri britanik do të lidhet me BTS në Korenë e Jugut, Dua Lipa në Londër, Andrea Bocelli në Itali dhe Eilish me vëllain e saj Finneas O’Connell si dhe John Legend në Los Angeles.

“Xhirimi nga garazhi i James mund të jetë larg nga perfeksioni, por në këto rrethana shpresojmë se mund të ndihmojë dikë, diku, që ka nevojë për pak gëzim tani”, thanë producentët ekzekutiv Ben Winston dhe Rob Crabbe.

Ngjarja, e quajtur Homefest, do të transmetohet në CBS dhe do të mbledhë fonde për Fondacionin CDC [Qendrat për Kontrollin e Sëmundjeve] dhe bamirësitë e fëmijëve.