Ekziston një Zot, spitali është shtëpia e vërtetë e tij

Ekziston një Zot, gjithmonë ka ekzistuar. E shoh atë këtu, në sytë e këtyre personave në këtë korridor dëshpërimi të spitalit. Kjo është shtëpia e vërtetë e Zotit, është vendi ku ata që e kanë humbur do ta gjejnë Atë… ekziston një Zot, duhet të jetë, dhe tani unë do të lutem, do të lutem që ai të më falë që unë e kam braktisur atë gjatë këtyre viteve, të më falë që e kam tradhëtuar, gënjyer dhe kam mëkatuar dhe vetëm për tu kthyer tek Ai në momëntin kur kam nevojë.

Unë lutem që ai të jetë i mëshirshëm, dashamirës dhe zemërbardhë ashtu siç libri i tij thotë se është.

Khaled Hosseini