Përurohet kiosku turistik në sheshin “Zahir Pajaziti”

Nga sot të gjithë turistët dhe vizitorët që vijnë në Prishtinë e që kanë nevojë për informata, mund të drejtohen në kioskun turistik në sheshin “Zahir Pajaziti”, shkruan KultPlus.

Krijimi i kioskat turistik është bërë në kuadër pilot-projekti të Komunës së bashku me PPSE Program Sëisscontact. Më qëllim të testimit të këtij kiosku në sheshin Zahir Pajaziti, janë mbledhur dhe prodhuar materiale të ndryshme turistike, një pjesë prej të cilave janë përpiluar enkas për info qendër./ KultPlus.com