“Hajde te kutia jem, qite kokrrën n’emrin tem” (VIDEO)

KultPlus sonte ua sjell këngën ‘Kokërr’ të artistit Faraoni G.

Kjo këngë vjen me mesazhin ironik për zgjedhjet dhe politikanët që kërkojnë vota nga qytetarët.

Voto për mu
Veq për mu
Sa shumë tdu (2x)

Hajde te kutia jem
Qite kokrrën n’emrin tem
Se unë jom ma i forti n’ven

Se goja jem kurrë nuk flen
Hajde ti nafaka jem

Lumi jem për venin tem
Se unë jom ma i miri n’ven

Vota jote mu ma then
O Sa mirë mu po m’vjen
Kur po voton ti emrin tem
O sa mirë mu pom m’vjen
kur po votoni emrin tem

Nafak,Nafak,Nafak
Nafaka jem
Nafak,Nafak,Nafak
me venin tem  (2x)

Voto per mu
Sa shum te du(2x)

voto per mu
Sa shumë te du
Sa shumë ju du
Voto per mu

Hajde te kutia jem
qite kokrren n”emrin tem
Une jom ma i miri nven

Vota jote mu ma then
Then,Then ,then,then
then,Then,Tttthhhheen

Une jom ma i miri nven
O Sa Mirë Mu pom vjen

Kur po votoni emrin tem
Nafak,Nafak,Nafak
Nafaka jem
Nafak,Nafak,Nafak
Me venin tem(2x)./
KultPlus.com