‘Tony Drum Studio’ në koncertin e shtatë nderon figurat e kulturës që u shuan gjatë pandemisë

Shkolla e parë në trojet shqiptare për mësimin e baterive, Tony Drum Studio organizon koncertin e shtatë me radhë për bateri.

Qëllimi i organizimit të këtij koncerti është promovimi i batersitëve të rijnë, ashtu siç është bërë traditë tash e disa vite. Në këtë edicion pika hapëse e koncertit do tu kushtohet nderimit të figurave të kulturës dhe artit shqiptar që ndërruan jetë gjatë pandemisë.

Në pikën hapëse do të luhet në bateri, kënga ‘Baresha’ e këngëtares tonë të madhe Nexhmie Pagarusha. Gjatë performimit të kësaj kënge do të shfaqen edhe fotot e artistëve tjerë të mëdhenj.

Koncerti do të vazhdoj me batersitët e tjerë që do të luajnë individualisht këngët e përzgjedhura në përcjelljen e bendit profesional dhe këngëtareve të skenës shqiptare.

Koncerti është gjiruar në Sheshin 21 dhe do të transmetohet gjatë kësaj jave në RTV 21./ KultPlus.com