Artistë shqiptarë në Evropë hapin festivalin ‘Different Trains 2020’

Është bërë e ditur se artistët e mirënjohur shqiptarë që jetojnë në vende të ndryshme të Evropës do të hapin festivalin “Different Trains 2020” me një koncert në kuartet harqesh.

Sipas njoftimit në faqen zyrtare të koncertit në Facebook, thuhet se koncerti do të zhvillohet më 2 tetor në lulishten pas Kryeministrisë, ku do të interpretojnë violinçelisti Vlorent Xhafa dhe violinistët Kristi Gjezi, Arben Spahiu dhe Liza Soppi.

Poashtu në njoftim thuhet se për arsye të masave preventive kundër Covid 19 të gjitha koncertet do të mbahen në vende të hapura dhe se publiku do të jetë i limituar në 50 persona fizikë.

Festivali Different Trains do të vijojë me disa koncerte nga data 2 tetor deri më 13 tetor 2020 dhe mbështetet nga Bashkia Tiranë, Ministria e Kulturës, Ambasada Gjermane në Shqipëri dhe Ambasada Franceze në Shqipëri. / KultPlus.com