Lediana Sula realizon një punim të veçantë, 36 mijë gozhdë për flamurin kombëtar

Lediana Sula, është 22 vjeçarja fierake e cila ka kryer këtë punim fantastik të flamurit tonë kombëtar duke bashkuar plot 36.000 gozhdë. Përmasat e këtij punimi janë 70x50cm dhe artistes i janë dashur plot 3 muaj për ta realizuar.

“Punimi më me dashuri që kam punuar ndonjëherë, pasi i dedikohet pikërisht flamurit më të bukur në botë”, thotë Lediana në faqen e saj në facebook. Pasi e kemi pyetur nëse ky punim është në shitje, artistja ka thënë, “pse jo”, kështuqë nëse jeni të interesuar, mund ta pyesni në faqen e saj në facebook për detaje. /KultPlus.com