Së shpejti “Crafters’ Meet-up!”

Më 10 korrik në lokalin Leka Lamps, do të hapet një panair me krijues të punimeve të ndryshme, shkruan KultPlus.

Ky panair i cili hapet me fillim nga ora 19:00 sjellë punime të ndryshme të njerëzve që kanë pasion punën e dorës dhe po ashtu të gjitha këto gjëra do të mund t’i gjeni me çmime promovuese.

Përveç kësaj “Crafters’ Meet-up!”, do të sjellë edhe muzikë e pije dhe krejt kjo sipas organizatorëve është një mundësi e mirë për shoqërinë, që të vlerësojnë kreativitetin e rinis kosovare.

“Crafters’ Meet-up!
Po mbledhemi së bashku me Très Chic Handmade, Tia’s handmade dhe crafters (krijues të punimeve të ndryshme) e po e bojmë një panair të vockël, me muzikë e pije te Leka Lamps.
Kjo asht mundësi fantastike për shoqninë tonë me e vlerësu kreativitetin e pashterrshëm t’rinisë Kosovare. Përkundër vështirësive për zhvillimin e rinisë, shpeshherë pasioni e vullneti na mbajnë t’motivum për me vazhdu me i sfidu këto vështirësi. Hajdeni t’i ndajmë krijimet tona, ta njohim njëri-tjetrin.
Cmimet në këtë panair/meet up kanë me qenë promovuese, kështu që përvec inspirimit, mundeni edhe me e bo t’jujin ndonji prej këtyne krijimeve!”, thuhet në njoftimin e këtij panairi./ KultPlus.com