Libri me poezi i Leonora Bruçaj edhe në gjuhën rumune

Sipas saj, ky është libri i parë i saj që është përkthyer në gjuhën rumune, dhe poezitë e këtij libri janë përkthyer nga Baki Ymeri.

KultPlus ju sjell njoftimin e saj të plotë.

Sot, kam kënaqësinë që me ju të ndaj një lajm të bukur sa i takon karrierës sime letrare e artistike! Sot nxora nga shtypi librin tim të parë me poezi të përkthyer në gjuhën rumune, të titulluar “IUBIREA ÎN CĂLĂTORIE”

Ky libër me poezi i përkthyer nga përkthyesi Baki Ymeri, dhe botuar nga shtëpia botuese “ Amanda Edit”, vjen si kërkesë e studentëve të mi rumunë, të cilët kanë kërkuar që ta lexojnë krijimtarinë time letrare.

Për finalizimin e këtij libri, falënderoj fillimisht familjen time për përkrahje të vazhdueshme dhe të pakontestueshme, miqtë e mi, kolegët dhe të gjithë studentët e mi shqiptar dhe të huaj.

Këtë libër ia dedikoj engjëllit tim, djalit, Leos!/ KultPlus.com