“Let It Snow”, një nga këngët më të preferuara të Krishtlindjeve (VIDEO)

“Let It Snow” është një hit i të gjitha kohërave.

Dean Martin (Dino Paul Crocetti) kishte qenë një nga këngëtarët më të popullarizuar. Këngëtari dhe aktori i mirënjohur kishte lindur më 7 qershor të vitit 1917 dhe kishte vdekur më 25 dhjetor, 1995 në Beverly Hills të Kalifornisë. Ai kishte qenë në grupin më të famshëm të komedianëve të televizionit dhe skenës, shkruan rtv21.tv Përveç muzikës dhe aktrimit, Martin kishte qenë edhe udhëheqës në shou televiziv në NBC, ku përmenden The Dean Martin Shoë (1965-1974), Dean Martin Presents  (1968-1973) dhe the Dean Martin Summer Shoë (1968-1971).

Bashkë me komedianin e njohur, Jerry Leëis ata njiheshin si dyshja më e famshme e komedisë.   Kur përmendet emri i tij, nuk bën pa u përmendur hiti “Let It Snoë”, këngë e cila vazhdon të dëgjohet edhe këto ditë. “Let It Snoë” është shkruajtur në vitin 1945, me tekst nga Sammy Cahn dhe muzikë nga Jule Styne.

Kjo këngë ishte kënduar edhe nga disa artistë si Vaughn Monroe, Woody Herman, Connee Bosëell, Carly Simon dhe Rod Stewart. Ju sjellim një pjesë nga ky tekst: “The ëeather outside is frightful But that fire is, mmm, delightful Since we’ve no place to go Let it snow, let it snow, let it snow”. Është interesante se njerëzit edhe tash e dëgjojnë këtë këngë “Let It Snow”, si njëra nga këngët më të preferuara të Krishtlindjeve.

Në realitet, në tekstin e kësaj kënge nuk përmendet festa. Madje, teksti i kësaj kënge as nuk ishte shkruar në dimër. Interpretuesi i kësaj kënge, Dean Martin njihej si “mbreti i stilit” për karizmën e tij dhe për vetëbesimin./21Media /KultPlus.com

“Let It Snow”, hit i të gjitha kohërave

“Let It Snow”, një nga këngët më të preferuara të Krishtlindjeve.

Dean Martin (Dino Paul Crocetti) kishte qenë një nga këngëtarët më të popullarizuar. Këngëtari dhe aktori i mirënjohur kishte lindur më 7 qershor të vitit 1917 dhe kishte vdekur më 25 dhjetor, 1995 në Beverly Hills të Kalifornisë. Ai kishte qenë në grupin më të famshëm të komedianëve të televizionit dhe skenës, shkruan rtv21.tv Përveç muzikës dhe aktrimit, Martin kishte qenë edhe udhëheqës në shou televiziv në NBC, ku përmenden The Dean Martin Show (1965-1974), Dean Martin Presents  (1968-1973) dhe the Dean Martin Summer Show (1968-1971).

Bashkë me komedianin e njohur, Jerry Lewis ata njiheshin si dyshja më e famshme e komedisë.   Kur përmendet emri i tij, nuk bën pa u përmendur hiti “Let It Snow”, këngë e cila vazhdon të dëgjohet edhe këto ditë. “Let It Snow” është shkruajtur në vitin 1945, me tekst nga Sammy Cahn dhe muzikë nga Jule Styne.

Kjo këngë ishte kënduar edhe nga disa artistë si Vaughn Monroe, Woody Herman, Connee Boswell, Carly Simon dhe Rod Stewart. Ju sjellim një pjesë nga ky tekst: “The weather outside is frightful But that fire is, mmm, delightful Since we’ve no place to go Let it snow, let it snow, let it snow”. Është interesante se njerëzit edhe tash e dëgjojnë këtë këngë “Let It Snow”, si njëra nga këngët më të preferuara të Krishtlindjeve.

Në realitet, në tekstin e kësaj kënge nuk përmendet festa. Madje, teksti i kësaj kënge as nuk ishte shkruar në dimër. Interpretuesi i kësaj kënge, Dean Martin njihej si “mbreti i stilit” për karizmën e tij dhe për vetëbesimin./21Media /KultPlus.com