Florent Shasivari i dërgon letër Parlamentit Europian, proteston për problemet në Kosovë

Florent Shasivari me profesion kompozitor i cili jeton në Francë, së fundi i është adresuar Parlamentit Europian me një letër e cila duke u bazuar në ngjarjet e fundit në Kosovë, vie si shenjë proteste në këtë kohë pandemie, shkruan KultPlus.

Letra është shkruar në gjuhën frënge, dhe i është drejtuar deputetve të Francës, Gjermanisë, Belgjikës, si dhe ekipit te presidencës, Jaume Duch Guillot i cili është bartës i fjalës së presidentes së komisonit europian, Ursula von Der Leyen.

Shasivari për KultPlus tregoi të jetë falenderues ndaj disa deputetëve të cilët tashmë i janë përgjigjur letrës së tij.

‘Letra nuk përmban asnjë nuancë partiake, përpos problemeve që jemi ballafaquar dhe ballfaqohemi tash, e këto 21 vite’, shprehet tutje Shasivari. / KultPlus.com