10 librat që duhet t’i lexoni këtë tetor

Çdo vjeshtë është e mirë për të lexuar tituj të rinj. Këtë vit, kjo mund të jetë e vërtetë, me libra të rinj nga autorë të vjetër, si Jonathan Franzen dhe Susan Orlean, plus libra nga  autorë të rinj premtues, transmeton KultPlus.

Më poshtë mund t’i gjeni 10 librat që Washington Post ua propozon t’i lexoni:

1.‘Crossroads,’ nga Jonathan Franzen

2.‘The Storyteller: Tales of Life and Music,’ nga Dave Grohl

3.‘My Monticello: Fiction,’ nga Jocelyn Nicole Johnson

4. ‘Shelf Life: Chronicles of a Cairo Bookseller,’ nga Nadia Wassef

5.‘On Animals,’ nga Susan Orlean

6.‘The Days of Afrekete,’ nga Asali Solomon 

7.‘Oh William!’ nga Elizabeth Strout

8.‘Black Food: Stories, Art, and Recipes from Across the African Diaspora,’ nga Bryant Terry

9. ‘Going There,’ by Katie Couric

10. ‘Silverview,’ by John le Carré /KultPlus.com