Tri artiste shqiptare pjesë e ekspozitës në Berlin

Në ambientet e Institutit Bullgar të Kulturës në Berlin është hapur ekspozita me artistë bashkëkohorë nga Ballkani e Bullgaria, ndër to edhe Mimoza Veliu, Linda Vukaj dhe Shqipe Kamberi, bën të ditur DW.

Dhjetë artistë m nga Ballkani Perëndimor dhe Bullgaria kanë sjellë punimet e tyre në institutin Bullgar në Berlin, ndër to edhe tre emra shqiptarë.

Mimoza Veliu është prezantuar me dy fotografi që pasqyrojnë gjendjet shpirtërore të së përditshmes (Up&Down), Linda Vukaj, me momentet e fiksuara në celuloid gjatë një fotoreportazhi në Shqipëri (Pezull) dhe Shqipe Kamberi me “Nusja”, një instalacion që tematizon situatën e femrave në zonat rurale.

Eskpozita është e hapur deri më 11 tetor 2018./ KultPlus.com