Kjo është pamja shqetësuese e liqenit te Perlepnicës në Gjilan

Në qytetin e Gjilanit, furnizimi me ujë ka qenë gjithmonë i vështirë, ndërsa së fundi kjo duket të jetë bërë edhe më e vështirë, shkruan KultPlus.

Si pasojë e thatësisë ekstreme, liqeni i Perlepnicës, i cili shtrihet në veri-lindje të qytetit të Gjilanit dhe prej të cilit qyteti edhe furnizohet me ujë, ka marrë një pamje shqetësuese.

Në vijim KultPlus ju sjell fotot e liqenit:

Foto: Gentian Syla
/ KultPlus.com