‘Kur e përcolla ylberin ktheva hyna n’odë, kur ja pashë manzerën varun ja lava me lot’ (VIDEO)

KultPlus ju sjell këngën ‘Kur e përcolla Ylberin’, nën intepretimin e mrekullueshëm të Liri Rasha.

Bashkangjitur gjeni videon dhe tekstin e këngës.

Kur e përcolla ylberin
Ktheva hyra n’odë
Kur ja pashë manzerrën varun
Ja lava me lot.

Mos e laj me lot, oj zano,
Mos e laj me lot,
Se shkoi viti parë, oj zano,
Porsi dita sot…

Shkuan muaj, shkuan vite,
Zemra mu dogj flake,
S’na lan’ hallet s’na lan’ dertet
Me jetue bashkë.

O ylberi dadës, o,
A thu m’ke harru?
Ditet e gurbetit ylber,
Qofshin të mallkum!

Mora harqe e dola n’ bahçe
Çorapet mej thurë
Prej mërzisë përmbi çorape
Plasa tuj lotu

O ylberi dadës, o,
A thu m’ke harru?
Ditet e gurbetit ylber,
Qofshin të mallkum! / KultPlus.com