Manol Jovani nga Shqipëria që bën shkencë në Universitetin e Harvardit

Manol Jovani është shkencëtari nga Shqipëria që ka dhënë kontribut të madh në kërkime shkencore, në kuadër të Universitetit të Harvardit, shkruan KultPus.

Ai së fundi ka përfunduar një kërkim shkencor në fushën e mjekësisë në Spitalin e Përgjithshëm të Massachusetts në Boston edhe kjo pjesë e Universitetit të Harvardit. Në një intervistë të dhënë në Shqipëri, ai deklaron të jetë falënderues ndaj bazave të edukimit në Shqipëri, të cilat i kanë mundësuar atij të rritet profesionalisht.

 Jovani ka qenë pjesë e kërkimeve shkencore që janë bërë në spitalin më të mirë në Itali dhe në Evropë,”Humanitas Research Hospital”, ku ka potencuar se aty ka marrë edhe përvojën më të mirë sa i përket shkencës. / KultPlus.com