Ai ka dy gra

Poezi nga Maram Al Masri

Ai ka dy gra:
një që fle në shtratin e tij
dhe një që fle në shtratin e ëndrrave të tij.

Ai ka dy gra që e duan:
një që që plaket përbri tij
dhe një që ia fali rininë
për ta fshehur pastaj.

Ai ka dy gra:
një në zemrën e shtëpisë së tij
e një në shtëpinë e zemrës së tij./ KultPlus.com