Me Dasht’ me dasht’ me dasht’ të premten në Kinemanë ‘Jusuf Gërvalla’

Me dasht’ me dasht’ me dasht’ i regjisorit Ilir Hasanaj, film ky i cili është incizuar në kuadër të projektit të performancës artistike “Baushtellë: Balkan Temple” dhe gjithashtu mori pjesë në edicionin e sivjetmë të Dokufestit, ku edhe e fitoi çmimin e publikut, tashmë vjen si premierë për herë të parë në Kinemanë Jusuf Gërvalla në Pejë, të premten prej orës 19:00.

Ky film flet për një çift të ndarë rishtas të cilët përpiqen ta gjejë një mënyrë për të punuar dhe jetuar bashkë në një projekt performance arti me 30 artistë që udhëtojnë nëpër 3 shtete. Ata janë të shoqëruar nga një adoleshent i humbur, i cili është i zhgënjyer nga jeta.

Filmi është produksion origjinal Kosovar ku në rolet kryesore vijnë Edona Vatoci, Arbër Salihu, dhe Genc Hasanaj. / KultPlus.com