Koncerti për Nënë Terezën pasqyrohet në mediat italiane

Eleganca e pianos dhe ajo çka sugjeron violina takohen dhe përzihen me fuqinë e një zëri sopranoje. Kjo është ”Nëna Arbëri”, koncerti që do të zhvillohet të enjten në nderim të figurës së Nënë Terezës”, kështu e përshkruajnë mediat italiane koncertin “Nëna Arbëri” i cili do të zhvillohet nesër.

Mediat italiane kanë theksuar gjithashtu praninë e artistëve shqiptarë me karrierë ndërkombëtare, sopranon Inva Mula, violonçelistin Olen Cezari dhe pianistin Genc Tukici. 

Koncerti “Nëna Arbëri“ është organizuar nga Agjencia Kombëtare e Diasporës me mbështetjen e Ministrit të Shtetit për Diasporën në bashkëpunim me komunën Piana degli Albanesi dhe do të mbahet nesër ora 21:00 në sheshin “Vittorio Emanuele”, Piana Degli Albanesi, Palermo Itali. / KultPlus.com

https://www.sicilmedtv.it/soprano-violino-e-pianoforte-in-…/

https://www.iltempo.it/…/musica-a-piana-degli-albanesi…/amp/

https://www.filodirettomonreale.it/…/piana-degli-albanesi…/…