Autoportrete të shkrepura në errësirë totale (FOTO)

Fotografja Melanie Issaka bëri serinë e saj “Gjetja e Personales’ në errësirë totale në dhomën e saj të gjumit, transmeton KultPlus.

 Autoportretet e saj janë fotograme, një mënyrë për të bërë imazhe pa kamera. Ajo u shtri në letër fotografike dhe shkrepi pozat, duke regjistruar momente larg botës reale.

Issaka, e cila ka lindur në Gana dhe jeton në Londër, është magjepsur nga ajo që do të thotë të jesh e zezë, britanike dhe femër.

“Unë bëj pyetje për vendin tim në botë. Shoqëria na mëson të shikojmë veten përmes syve të të tjerëve; ne ndihemi si të huaj në trupin tonë. Kjo punë shqyrton marrëdhënien time me veten dhe hapësirën që zë. “

Më poshtë mund të gjeni disa nga imazhet e kësaj serie: