“Na pret të dyve një gur mbi varr, pak dashuri, pak xhelozi” (VIDEO)

“Eja në prehër të të marr” është serenata korçare që është interpretuar nga artistët më të njohur shqiptar, shkruan KultPlus.

“Na pret të dyve një gur mbi varr, pak dashur, pak xhelozi”, është refreni që është dëgjuar aq shumë herë, duke na lidhur fort me njerëzit më të dashur. Kjo serenatë përmes vijës melodike e tekstit përçon mesazhin e dashurisë e pranimit pa kushte.

KultPlus ju sjellë sot tekstin e kësaj kënge dhe një interpretim të këngëtares së njohur, Miranda Hashani.

Porsi qiri pom tretet jeta lotët e mija, s’kanë mbarim nektar kërkoj unë por si bleta pak dashuri ,pak xhelozi{x2}

eja ne prehër moj të të marr e të ta heq atë mërzi, të dy na pret një gur mbi varr pak dashuri, pak qetësi {x2}

më kot kërkova dashurinë, më kot kërkova pak gëzim, gëzime dashurinë m’u tretën në terrin pa mbarim

eja në prehër të të marr që të ta nxjerr atë mërzi na pret te gjithëve një gur mbi varr, pak dashuri, pak qetësi {x2}